Проект на План-сметка за приходите и разходите за извършване на услугите по сметосъбирането и обезвреждането в депа за битовите отпадъци, поддържането на чистотата на територията на община Тетевен за 2024г.

Съгласно чл. 66, ал. 3, т. 2 от Закона за местни данъци и такси, в срока по чл. 69, ал. 2 от Административнопроцесуалния кодекс, Община Тетевен, чрез настоящото публикуване за обществена консултация, предоставя възможност на заинтересованите лица да направят своите предложения и становища по Проект на План-сметка за приходите и разходите за извършване на услугите по събирането, извозването и обезвреждането в депа за битовите отпадъци, както и поддържането на чистотата на териториите за обществено ползване в населените места на територията на Община Тетевен за 2024 год., на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на адрес: гр. Тетевен, пл. „Сава Младенов“ № 9, в  Център за информация на гражданите, първи етаж.

Срока на обществените консултации е 30 (тридесет) дни от публикуване на настоящото обявление до 17.00 ч. на 20.12.2023 г.

Обявление - вижте тук.

Доклад - вижте тук.

Проект на план-сметка - вижте тук.

 

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню