Проект на Наредба за специфичните изисквания към облика на градските пространства, сградите и архитектурните ансамбли на територията на град Тетевен

ОБЯВЛЕНИЕ ПО РЕДА HA ЧЛ. 26, АЛ. 2, АЛ. 3 И АЛ. 4 ОТ ЗАКОНА ЗА НОРМАТИВНИТЕ AKTOBE
    

Община Тетевен уведомява всички заинтересовани лица, че на официалната интернет страница на Община Тетевен е публикуван Проект на Наредба за специфичните изисквания към облика на градските пространства, сградите и архитектурните ансамбли на територията на град Тетевен и мотиви, изготвени на основание чл. 28, ал. 2 от Закона за нормативните актове (ЗНА).
Достъп до проекта е предоставен и в Центъра за административно обслужване в Община Тетевен, като по този начин е дадена възможност на всички заинтересовани лица да се запознаят с него и да изразят становища, предложения и възражения.
На основание чл. 26, ал. 2, ал. 3 и ал. 4 от ЗНА, във връзка с чл. 77 от Административно- процесуалния кодекс (АПК), в 30-дневен срок, считано от 14.07.2023 г. до 14.08.2023 г. включително всички заинтересовани лица могат да подават становища, предложения и възражения относно изготвения Проект на Наредба за специфичните изисквания към облика на градските пространства, сградите и архитектурните ансамбли на територията на град Тетевен в Центъра за административно обслужване в Община Тетевен, пл. „Сава Младенов” № 9 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Мотиви и проект вижте тук.

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню