Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за опазване на обществения ред и сигурност на гражданите на територията на община Тетевен

ОБЯВЛЕНИЕ ПО РЕДА HA ЧЛ. 26, АЛ. 3 И АЛ. 4 ОТ ЗАКОНА ЗА НОРМАТИВНИТЕ AKTOBE

Община Тетевен уведомява всички заинтересовани лица, че на официалната интернет страница на Община Тетевен е публикуван проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за опазване на обществения ред и сигурност на гражданите на територията на община Тетевен и мотиви, изготвени на основание чл. 28, ал. 2 от Закона за нормативните актове (ЗНА).
Достъп до проекта е предоставен и в Информационния център на Община Тетевен, като по този начин е дадена възможност на всички заинтересовани лица да се запознаят с него и да изразят становища, предложения и възражения.
На основание чл. 26, ал. 2 и ал. 4, предложение второ от ЗНА, във връзка с чл. 77 от Административно-процесуалния кодекс (АПК), с цел защита на важен обществен интерес, касаещ определена категория хора в неравностойно положение, в 14-дневен срок от публикуване на настоящото обявление, считано от 12.07.2023 г. до 26.07.2023 г. включително, всички заинтересовани лица могат да подават становища, предложения и възражения относно изготвения проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за опазване на обществения ред и сигурност на гражданите на територията на община Тетевен в Общински център за услуги и информация на гражданите на Община Тетевен, пл. „Сава Младенов” № 9 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

 

Мотиви и проект вижте тук.

Справка за постъпили предложения вижте тук.

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню