Проект на “Наредба за условията и реда за упражняване правата на собственост на Община Тетевен в публични предприятия и търговски дружества с общинско участие в капитала, за участието на Общината в граждански дружества и за сключване на договори за съвмес

Обявление вижте тук. 

Мотиви вижте тук.

Проект вижте тук.

 

 

 

На основание чл. 26, ал. 2, ал. 3 и ал. 4 от ЗНА, във връзка с чл. 77 от Административно- процесуалния кодекс (АПК), в 30-дневен срок, считано от 09.09.2022 г. до 10.10.2022 г. включително всички заинтересовани лица могат да подават становища, предложения и възражения относно изготвения Проект на “Наредба за условията и реда за упражняване правата на собственост на Община Тетевен в публични предприятия и търговски дружества с общинско участие в капитала, за участието на Общината в граждански дружества и за сключване на договори за съвместна дейност“ в Центъра за административно обслужване в Община Тетевен, пл. “Сава Младенов” № 9 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Общественото обсъждане ще се проведе на 11.10.2022 г. от 16:30 ч. в заседателната зала на Община Тетевен, пл. “Сава Младенов” № 9, етаж първи.

 

Справка за постъпили предложения вижте тук.

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню