Проект на Наредба за допълнение на Наредба за условията, реда и критериите за финансово подпомагане на спортните сдружения в община Тетевен

Обявление вижте тук.

Мотиви вижте тук.

Проект вижте тук.

Справка по чл. 26, ал. 5 от Закона за нормативните актове за отразяване на постъпилите предложения и становища вижте тук.

На основание чл. 26, ал. 2 и ал. 4 от ЗНА, във връзка с чл. 77 от Административно- процесуалния кодекс (АПК), в 30-дневен срок, считан от 09.03.2021 г. до 17:00 ч. на 07.04.2021 г. включително всички заинтересовани лица могат да подават становища, предложения и възражения относно изготвения Проект на Наредба за допълнение на Наредба за условията, реда и критериите за финансово подпомагане на спортните сдружения в община Тетевен в Центъра за административно обслужване в Община Тетевен, пл. „Сава Младенов” № 9 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Общественото обсъждане ще се проведе на 08.04.2021 г. от 16:00 ч. в заседателната зала на Община Тетевен, пл. „Сава Младенов” № 9, етаж първи.

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню