Проект на План-сметка за приходите и разходите за извършване на услугите по събирането, извозването и обезвреждането в депа за битовите отпадъци, както и поддържането на чистотата на териториите за обществено ползване в населените места на територията на

Съгласно чл.66, ал.3, т.2 от Закона за местни данъци и такси, в срока по чл.69, ал.2 от Административнопроцесуалния кодекс, Община Тетевен, чрез настоящото публикуване за обществена консултация, предоставя възможност на заинтересованите лица да направят своите предложения и становища по Проект на План-сметка за приходите и разходите за извършване на услугите по събирането, извозването и обезвреждането в депа за битовите отпадъци, както и поддържането на чистотата на териториите за обществено ползване в населените места на територията на Община Тетевен за 2021 год., на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на адрес: гр.Тетевен, пл. „Сава Младенов“ № 9, в  Център за информация на гражданите, първи етаж.
Срока на обществените консултации е 30 (тридесет) дни от публикуване на настоящото обявление до 17.00 ч. на 14.12.2020 г.

Обявление вижте тук

Доклад вижте тук

Проект на План-сметка за приходите и разходите от ТБО за 2021 г. вижте тук

Протокол от проведени обществени консултации вижте тук.

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню