Страхотно представяне на тетевенските борци на международен турнир в Румъния

,,СК Борба Тетевен“ се представи повече от отлично на международния турнир по борба "Kупа Беклян", който се проведе на 14-15.02.2014г. в град Беклян, Румъния. Участие  в турнира взеха клубове от Румъния, Молдова, Украйна и България. Нашите момчета бяха водени от треньорите си Симеон Милев и Тодор Христов. Златни медали завоюваха Иван Драгомиров в категория 48кг. и Марин Петров в категория 44кг. Генади Ивов спечели бронзов медал в категория 38кг. а при най-малките Дамян Иванов остана 5-ти. Убедителните и атрактивни победи  на Иван Драгомиров провокираха организаторите на турнира да го включат в клипа, резюмиращ протичането на турнира - http://www.youtube.com/watch?v=WtH0uKIIRQ8

Цялостното участие на България беше блестящо със завоювани общо 6 златни медала и 1 бронзов, затова оставането на България едва на 4-то място  в отборното класиране е твърде странно. Първите 3 места заеха румънски клубове.

Треньорският щаб на ,,СК Борба Тетевен“ изразява благодарността си за помощта на Община Тетевен и приятелите на клуба, подпомагащи развитието на борбата до нужното ниво.

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню