Три от три победи за „Тетевен Волей” през уикенда

Професионалистите и любителите завоюваха първото място в групите си, докато юношите са на второ в своето първенство

 

Зеленият клуб отново зарадва феновете си. Три убедителни победи от три мача ознаменуваха уикенда в Тетевен – при формациите на „Тетевен Волей” – професионалисти, любителски отбор и юноши старша възраст.
Първи с победата се поздравиха любителите, надиграли с 3:0 „Ентуасиастите” (София). Именно тази категорична победа ги изкачи на първото място в група Е на Б2 дивизия с общо четири победи от четири мача и спечелени максималните 12 точки. Зад тях в класирането са DEAF Team с 9 точки. За любопитните прилагаме и линк с цялото класиране - http://volleymania.com/rezult.php .

Професионалният отбор надви „Локомотив 1926” с 3:1. Гостите от Пловдив взеха първата част благодарение на силния сервис. В следващите три гейма обаче „Инвестбанк Тетевен Волей” показаха надмощието си и стигна до победата почти без проблем (с изключение на прекъсването от дежурния делегат в третия гейм поради временното отсъствие на полиция в залата). 12-те точки ги израват на 1-вото място с водача „Миньор” Перник. Трети са „Виктория Волей”, срещу които тетевенци ще се изправят на 7-ми декември. -
http://bgvolleyball.com/result.php?group_id=1&season=6&champ=2455

Другата безапелационна победа бе реализирана от юношите на „Тетевен Волей”. Отборът на „Пирдоп Волей” се предаде пред домакините от най-зеления град. Младите волейболисти на Тетевен спечелиха мача с 3:0. Това ги изстреля напред в класирането, но остават втори с 10 точки (4 победи и 1 загуба). Лидер остава „Ботев” (Ихтиман) с 15 точки и по-добро точково съотношение.
http://bgvolleyball.com/result.php?group_id=1&season=6&champ=2455

Стискаме палци на любителите и професионалистите и им пожелаваме успех в оставащите мачове. Адмирации за играчите, треньорите и всички, свързани с нашия клуб. Гордеем се с вас!!!

Малинка ДИМИТРОВА

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню