„Тетевен Волей” на крачка от първото място във Висшата лига

Този уикенд беше изпъстрен с емоции и донесе добри новини за феновете на ВК „Тетевен Волей”. Две от формациите на клуба – професионалният и юношеският отбор заемат вторите места в групите си (съответно Висшата лига и група 5 на първенството за юноши старша възраст).

В ранния съботен следобед тетевенци победиха безапелационно с 3:0 „Черно море БАСК” в Добрич. Така зелените се нареждат на второ място в групата с 9 т. Толкова има и „Локомотив 1926”, но показателите на „Тетевен Волей” са по-добри. Първи в групата е „Миньор” (Перник) с 10 т. и без загуба от началото на сезона.

Другият повод за радост беше победата на юношите на „Тетевен Волей” над „Божур Волей” с 3:2. Това е трета поредна победа за отбора, след като стартираха сезона със загуба от „Ботев” (Ихтиман). Младите волейболисти на Тетевен са само на победа от първото място в групата си.

И след като на практика доказахме, че няма нищо невъзможно, можем да очакваме само едно – и двата отбора да постигнат лидерство. Нека продължим да вярваме в тях и да ги подкрепяме, както досега. Защото го заслужават!!!

Покана за следващия двубой може да видите във фото-галерията.

 

 

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню