Проект на Наредба за изменение и допълнение на наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Тетевен

 Община Тетевен уведомява всички заинтересовани лица, че на официалната интернет страница на Община Тетевен е публикуван Проект за изменение и допълнение на Наредба за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Тетевен и мотиви, изготвени на основание чл. 28, ал. 2 от Закона за нормативните актове (ЗНА).
Достъп до проекта е предоставен и в Центъра за административно обслужване в Община Тетевен, като по този начин е дадена възможност на всички заинтересовани лица да се запознаят с него и да изразят становища, предложения и възражения.
На основание чл. 26, ал. 2, ал. 3 и ал. 4 от ЗНА, във връзка с чл. 77 от Административно- процесуалния кодекс (АПК), в 30-дневен срок, считан от 16.12.2022 г. до 16.01.2023 г. включително всички заинтересовани лица могат да подават становища, предложения и възражения относно изготвения Проект за изменение и допълнение на Наредба за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Тетевен в Центъра за административно обслужване в Община Тетевен, пл. „Сава Младенов” № 9 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Мотиви вижте тук.

Обявление вижте тук.

Проект вижте тук.

Протокол от проведени обществени консултации вижте тук.

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню