„Детската безопасност – споделена отговорност и грижа”

На 17.11.2014 година във връзка с Националната кампания на тема: „Детската безопасност – споделена отговорност и грижа”, както и по повод Деня на възпоминание на жертвите при пътнотранспортни произшествия -/16 ноември/, Комисията за детето при Община Тетевен организира представяне на презентации от ученици, изготвени с идеята да покажат и разкрият погледа и разбиранията на учащите се за изграждане на по-безопасна среда за живот на младите хора.
Презентациите се излъчиха пред ученици, граждани и представители на различни институции в салона на Община Тетевен.
Презентационните материали са дело и продукт на децата от три общински училища – ОУ „Георги Бенковски – село Галата; ПГпоСЕУ – град Тетевен и СОУ „Георги Бенковски” – град Тетевен.
Учениците от НУ „Хаджи Генчо” участваха с индивидуални и хорови изпълнения на песни, чрез които изразиха своята подкрепа към безопасността на децата от общината. 
Учениците от СОУ „Георги Бенковски” в началото на програмата раздадоха брошури, чрез които показаха своята съпричастност и ангажираност към безопасността на пътя.
Всички присъстващи след приключване излъчването на презентациите, в памет на жертвите на пътнотранспортни произшествия поднесоха карамфили на двете пешеходни алеи, намиращи се в центъра на града, запазвайки там минута мълчание.
 
 
Подробности вижте тук.

 

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню