Поздравителен адрес от д-р Мадлена Бояджиева по случай 15 септември Featured

15 Сеп 2023
67 times

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

Отново е 15 септември – ден, който носи щастие, радостни усмивки и приятни емоции за всички - от най-малките до най-големите. Днешният ден не е само началото на новата учебна година, той е символ на знанието, на учението и развитието, които всеки от Вас ще открие именно тук - в училище. Днес то отново отваря врати под звуците на първия звънец, който ще отеква във времето и ще остане като скъп спомен дори през годините, когато вече сте далече от Вашето мило и скъпо училище.

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

С почит и респект към Вашата професия Ви желая здраве, духовни сили, упоритост и заслужено удовлетворение от любовта и уважението на Вашите ученици! Защото те са основата на нашата нация, а училището трябва да бъде техен храм и книжовна съкровищница на познанието, за да изгради тази здрава основа и да засади зрънцата, които ще бъдат пожънати след време. Вярвайте в благородната си кауза и дарете цялата си енергия, за да научите децата не само на четмо и писмо, не само на написаното в учебниците, но и на това да бъдат добри и почтени хора!

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

Дните, емоциите и всичко преживяно във Вашето училище ще остане с Вас през целия Ви живот. Знам, че сега бързате – да пораснете, да сте самостоятелни и сами да взимате решения за Вашия живот, но знайте, че това носи и отговорности. След време с умиление ще си спомняте часовете, прекарани тук, Вашите приятели и учители, затова помнете, че всеки ден в училище е много кратък и е от неизмеримо значение за Вашето бъдеще. Бъдете здрави, трудолюбиви и любознателни, като давате все повече поводи на Вашите учители и родители да се гордеят с Вас!

На добър час и успешна учебна година!

Честит първи учебен ден!

 

Last modified on Петък, 15 Септември 2023 05:46
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню