Поздрав от д-р Мадлена Бояджиева по случай 1-ви март Featured

01 Мар 2023
87 times

Уважаеми съграждани,

Приемете моите искрени поздрави по случай един от най-истинските и обичани български празници - 1-ви март! С него ние поставяме символичното начало на новата стопанска година, пролетта и прераждането на природата. На този ден всеки се окичва не само с мартениците, които най–близките хора са му подарили, но и с усмивка и надежда за едно ново, по–добро начало.

Нека първите слънчеви лъчи на месец март Ви донесат много здраве, благополучие, любов и сбъднати мечти! Нека символът на надеждата и вярата в доброто, червено – бялата мартеница, Ви зареди с енергия и донесе в семействата Ви много радост, обич и топлина!

Честита баба Марта!

 

Уважаеми самодейци,

По утвърдена вече традиция първият ден от месец март се чества като Ден на художествената самодейност в България. Празник, обединяващ хора с различни професии и интереси, но всички, водени от любов към изкуството. Това е празник на българския талант, на българския дух, на българската култура. Празник, толкова необходим днес - за запазване на българската традиция, фолклор, бит и идентичност.

На този ден празнуват хората, които са свързани с една любов - любовта към изкуството. Хората, които имат дарба и потребност да я развиват и естественото място за тях е читалището. Искам да изразя своята признателност и благодарност за радостта, която ни дарявате, за топлината, която ни давате, за вярата, че българската традиция ще продължи да ни отличава от всички народи по света.

Приемете моите най – искрени пожелания за здраве и дълъг творчески живот. Поздравления за това, че Вашият ентусиазъм и енергия не угасват. Дълбок поклон пред Вашия талант и всеотдайност!

Честит празник!

 

 

Д-р Мадлена Бояджиева

Кмет на Община Тетевен

Last modified on Сряда, 01 Март 2023 06:31
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню