Новогодишен поздрав от кмета на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева Featured

31 Дек 2022
101 times

Уважаеми дами и господа,

Уважаеми съграждани,

Днес изпращаме старата и посрещаме новата 2023 година. Сега сме в периода, в който всеки от нас прави равносметка на изминалото и създава своите нови планове за предстоящото. Когато правим тази равносметка, трябва ясно и същевременно критично да погледнем на изминалите дни - да се поучим от грешките си и да се порадваме на успехите и победите, за да си пожелаем здраве, късмет и щастие в предстоящото ново начало.

Въпреки създалите се трудни условия в страната и на световната сцена, заедно с моя екип продължаваме да правим всичко възможно, за да градим община Тетевен – с работа, с ентусиазъм, с желание и с много любов. Видно е, че тя става все по-красива и привлекателна, а през последните години, благодарение на проектите и ремонтите, които реализирахме, общината ни започва да придобива съвременен европейски облик.

Въпреки трудностите и перипетиите, през които преминахме през 2022 година, ние успяхме да пожънем и немалко успехи. Както неведнъж съм казвала - няма невъзможни неща, стига да се работи упорито и с отдаденост, да не се предаваме, да бъдем единни и да работим заедно за просперитета на нашата мила община Тетевен.

От сърце желая на всички да бъдете изпълнени с енергия и положителни емоции, да бъдете здрави и щастливи, да бъдете обичани и да обичате. Нека новата 2023г. да Ви донесе много успехи, моменти на удовлетворение и благополучна реализация на всички Ваши мечти и желания!

На многая лета!

Честита нова 2023 година!

Last modified on Събота, 31 Декември 2022 16:26
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню