Д-р Мадлена Бояджиева бе гост на ПГСЕУ – гр. Тетевен по случай професионалния празник на училището Featured

28 Окт 2022
332 times

На 28 октомври Професионална гимназия по строителство, електротехника и услуги /ПГСЕУ/ – гр. Тетевен отбеляза своя професионален празник. Той се свързва с 26 октомври – Димитровден, приет за Ден на строителя. На тази дата празнуват всички архитекти, проектанти, строителни инженери и всички ангажирани в сферата на строителството.

Приветствие към учениците и гостите на празника отправи директорът на училището – Йочка Вълчева. Присъстващите бяха поздравени и от кмета на Община Тетевен - д-р Мадлена Бояджиева и председателя на ОбС-Тетевен – Мария Стойчева.

Вашето училище има над половин век история и традиции, то е пътят Ви към бъдещето, то е знанието, практиката и подготовката, които ще Ви изградят в едни бъдещи строители на съвременния свят, каза д-р Бояджиева в своето слово.

Тя подчерта, че след всеки човек остава съграденото от него и пожела на учениците да пребъде всичко, което ще оставяте след себе си. Бъдете устремени в сбъдването на мечтите си, приемайте с усмивка неуспехите, не се отчайвайте. Бъдете смели, отговорни и добри хора, добави д-р Бояджиева.

Кметът благодаря на директора, както и на всички учители, като подчерта че те са основната сила, която движи училището, че те са хората, които предават своите знания, умения и обич на всеки ученик, прекрачил прага му.

След емоционалните слова събитието продължи със специално подготвена програма по случай празника, в която дейно участие взеха възпитаниците на училището.

 

Last modified on Петък, 28 Октомври 2022 17:36
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню