Поздравителен адрес от д-р Мадлена Бояджиева по случай Деня на българския лекар Featured

19 Окт 2022
2190 times
УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,
УВАЖАЕМИ ЛЕКАРИ И МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛИСТИ,
Искам най-сърдечно да Ви приветствам по случай 19 октомври – празник на Свети Иван Рилски Чудотворец и Ден на българския лекар.
Днес е празникът на хората, направили трудния избор да се посветят на работа в грижа за живота и здравето на другите, да съпреживеят тяхната болка и мъка. Днес е Денят на българския лекар, ден, в който изказвам своето възхищение от работата Ви, от всеотдайността, стоицизма, професионализма и неуморното желание въпреки неразбирането, което получавате понякога, да продължавате да помагате безрезервно.
В този ден е време да направим равносметка на делата Ви, да си спомним колко човешки животи сте спасили, на колко хора сте помогнали и колко семейства посрещат делници и празници, защото Вие сте се намесили и сте дали нов шанс за живот.
Пожелавам Ви да носите с гордост титлата лекар и да не забравяте, че Вие сте съвременните чудотворци за Вашите пациенти. Бъдете здрави, все така устремени в процеса на себенадграждане и продължавайте да работите за по-доброто име на българския лекар!
 
Благодаря Ви за труда и грижите, желая Ви вяра, здраве, сила и енергия!
 
Честит празник!
Last modified on Сряда, 19 Октомври 2022 05:36
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню