Поздравителен адрес от д-р Мадлена Бояджиева по повод най-големия християнски празник - Великден Featured

30 Апр 2021
169 times

Уважаеми съграждани,

Поздравявам Ви с най-светлия празник в християнския календар, с празника на празниците за всички вярващи – Великден! Това е денят на безкрайната и незалязваща Божия сила по света, най-великото събитие в мировата история на християнското човечество. Извор на вдъхновение, светлина и радост.

В този свят ден, в който прославяме прехода към вечността, в който стават чудеса и вярата и надеждата се възраждат в душите на хората, нека всички бъдем озарени от светли мисли и нови щастливи мигове. Нека Възкресението Христово – символ на победата на доброто над злото и на живота над смъртта, ни напомня, че по-често трябва да се връщаме към изконните добродетели – жертвоготовност, покаяние, прошка, милосърдие, вяра в Бога и неговата съзидателна сила.

Великден е времето, когато изричаме своята съкровена молитва за здраве и благополучие. Великден е онзи голям Християнски празник, който носи посланието за силата на вярата и изпълва сърцата ни с душевен мир и човеколюбие.

Нека запалените свещи във Великденската нощ осветят душите и сърцата ни, а пламъкът на любовта и добротата да изпълнят живота ни със смисъл!

Поздравявам Ви с настъпващите Великденски празници и Ви желая много здраве, радост, успех и мъдрост! Нека има мир, вяра и любов в сърцата ни!

Христос Воскресе!!!

 

Д-р Мадлена Бояджиева

КМЕТ НА ОБЩИНА ТЕТЕВЕН

 

Last modified on Петък, 30 Април 2021 07:10
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню