Лора Маринова от ДЦЛУ – Тетевен с номинация за награда ,,Социален работник на годината – 2021“ Featured

18 Мар 2021
289 times

По повод Световния ден на социалната работа Министерство на труда и социалната политика организира церемонията ,,Социален работник на годината – 2021“. На нея бяха отличени служители, които със своите знания, умения и лични качества ежедневно доказват, че да си социален работник е не просто професия, а призвание. Събитието се проведе за първа година, като се състоя онлайн, а инициативата е на министър Деница Сачева.

Сред номинираните специалисти бе и тетевенката Лора Маринова в категориите ,,Социален работник – социални услуги за деца“ и ,,Социален работник – социални услуги за пълнолетни“. Грамотата за нейните номинации, лично подписана от министър Сачева, бе връчена от д-р Мадлена Бояджиева – кмет на Община Тетевен.

Изключително съм щастлива да връча тази грамота, която е един вид признание за дългогодишния Ви опит и професионализъм в сферата на социалната работа, особено в дни на изпитание като днешните. Поздравления за труда и всеотдайността, които ежедневно влагате във Вашата работа – с тези думи д-р Бояджиева поздрави г-жа Маринова и ѝ пожела още много успехи. На срещата присъства и г-н Борис Врабевски – зам.-кмет на Община Тетевен.

Лора Маринова е с 13 годишен професионален опит. Работи в Дневен център за лица с увреждания – гр. Тетевен. Тя е социален работник в три услуги, доказва професионализма си ежедневно в отношенията с колегите, потребителите и техните семейства, както и с институциите, с които работи. В условията на пандемия създаде, организира и ръководи дейностите по услугите чрез успешна онлайн връзка.

За Лора Маринова най-голямото признание е обичта и радостта в очите на децата и хората, с които общува всеки ден.

 

Last modified on Четвъртък, 18 Март 2021 13:02
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню