Кметът на Тетевен направи нови проверки в Български извор и Галата Featured

13 Сеп 2017
240 times

Кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева направи нови проверки на асфалтирани пътни участъци в селата Български извор и Галата. Инспекцията се проведе в началото на тази седмица и имаше за цел да бъде установено как е извършено асфалтирането.

Градоначалникът посети улица „Христо Ботев“ в с.Български извор още преди да бъдат извършени ремонтните дейности. Сега, след завършването на работата по тях, разликата е осезаема.

В с.Галата д-р Бояджиева бе придружена от общинския съветник Севин Льоков, който я запозна с някои въпроси свързани със селото и даде допълнителна информация за асфалтирането на ул. „Христо Кърпачев“. В провелия се разговор с кмета на общината, хората живеещи на улицата казаха, че тя изглежда по коренно различен начин и са много доволни от свършената работа. Бяха обиколени и пътни участъци в много лошо състояние, които евентуално да бъдат включени в инвестиционната програма и да се асфалтират през следващата година.

Кметът на Тетевен заедно със зам.-кметът – Тони Стоев направиха проверка и на процесът по санирането на някои от блоковете в града - бл. № 10 „144“ /вх. Д/, бл. №14 „Сава Младенов“ и бл. „Обединение“. Г-н Стоев запозна д-р Бояджиева с извършеното до този момент, както и с това какво предстои да се извърши. Той каза още, че към момента работният процес върви съгласно предварителния план.

Last modified on Сряда, 13 Септември 2017 13:31
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

Актуално от Общински съвет

Отчети

Последно добавени

За региона

  Меню