Проект на Правилник за вътрешния ред, организация и дейност на обект „Кооперативен пазар“, гр. Тетевен и мотиви за неговото приемане

Мотиви вижте тук.

Проект вижте тук.

 

ОБЯВЛЕНИЕ ПО РЕДА HA ЧЛ. 26, АЛ. 2, АЛ. 3 И АЛ. 4 ОТ ЗАКОНА ЗА НОРМАТИВНИТЕ AKTOBE
    Община Тетевен уведомява всички заинтересовани лица, че на официалната интернет страница на Община Тетевен е публикуван Проект на Правилник за вътрешния ред, организация и дейност  на обект „Кооперативен пазар“, гр. Тетевен и мотиви за неговото приемане.

Достъп до проекта е предоставен и в Центъра за административно обслужване в Община Тетевен, като по този начин е дадена възможност на всички заинтересовани лица да се запознаят с него и да изразят становища, предложения и възражения.
На основание чл. 26, ал. 2, ал. 3 и ал. 4 от ЗНА, във връзка с чл. 77 от Административно- процесуалния кодекс (АПК), в 30-дневен срок считано от 16.05.2023 г. до 16.06.2023 г. включително всички заинтересовани лица могат да подават становища, предложения и възражения относно изготвения Проект на Правилник за вътрешния ред, организация и дейност  на обект „Кооперативен пазар“, гр. Тетевен в Центъра за административно обслужване в Община Тетевен, пл. „Сава Младенов” № 9 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню