Проект на Наредба за реда и условията за поставяне и премахване на преместваеми обекти, елементи на градското обзавеждане, монументално – декоративни елементи и елементи за рекламна дейност на територията на Община Тетевен

Мотиви вижте тук.

Обявление вижте тук.

Проект вижте тук.

На основание чл. 26, ал. 2 и ал. 4 от ЗНА, във връзка с чл. 77 от Административно- процесуалния кодекс (АПК), в 30-дневен срок от публикуване на настоящото обявление до 17.00 ч. на 04.11.2020 г., включително всички заинтересовани лица могат да подават становища, предложения и възражения относно изготвения Проект на Наредба за реда и условията за поставяне и премахване на преместваеми обекти, елементи на градското обзавеждане, монументално – декоративни елементи и елементи за рекламна дейност на територията на Община Тетевен в Общински център за услуги и информация на гражданите на Община Тетевен, пл. „Сава Младенов” № 9 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Общественото обсъждане ще се проведе на 05.11.2020 г. от 16:00 ч. в заседателната зала на Община Тетевен, пл. „Сава Младенов” № 9 , етаж първи.

 

Справка за постъпили предложения вижте тук.

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню