Проект на Правилник за изменение и допълнение на Правилник за реда и условията за отпускане на финансова помощ за новородено или осиновено дете в община Тетевен

Проект вижте тук.

Мотиви вижте тук. 

Обявление вижте тук.

На основание чл. 26, ал. 2 и ал. 4 от ЗНА, във връзка с чл. 77 от Административно- процесуалния кодекс (АПК), в 30-дневен срок от публикуване на настоящото обявление до 06.02.2020 г. включително, всички заинтересовани лица могат да подават становища, предложения и възражения относно изготвения Проект на Правилник за изменение и допълнение на Правилника за реда и условията за отпускане на финансова помощ за новородено или осиновено дете в община Тетевен в Общински център за услуги и информация на гражданите на Община Тетевен, пл. „Сава Младенов” № 9, както и в стая № 213 в сградата на Община Тетевен или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Общественото обсъждане ще се проведе на 07.02.2020 г. от 15:00 ч. в заседателната зала на Община Тетевен, пл. „Сава Младенов” № 9, етаж първи  .                                                                          

с      Справка по чл. 26, ал. 5 от ЗНА вижте тук.

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню