Покана за публично обсъждане на проекта на бюджет за 2020 г. на Община Тетевен

Кметът на Община Тетевен – Д-р Мадлена Бояджиева

 

На основание чл.84, ал.6 от Закона за публичните финанси и в изпълнение на чл. 39 от  Наредбата за условията и реда за съставяне на тригодишната бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Тетевен, кани жителите на общината, представители на бизнеса, НПО и други заинтересовани лица на 20 януари 2020 год./понеделник/ от 16.00 часа в салона на Община Тетевен

 

НА

 

ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ

на проекта на бюджет за 2020 г. на Община Тетевен

 

Уважаеми съграждани,

Предстои приемането на бюджета на Община Тетевен за 2020 година.

Очакваме Вашите мнения, препоръки и предложения за проектобюджет 2020 г. до 15,30 часа на 20.01.2020 г. в Информационен център на Общината или на електронен адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

За постъпилите становища и предложения от публичното обсъждане ще бъде съставен протокол, който ще се приложи като неразделна част от проекта на общинския бюджет при внасянето му за разглеждане от Общински съвет.

Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Материалите по проекта на бюджета на община Тетевен за 2020 г. на хартиен носител ще бъдат на разположение в Информационния център на общината, а с електрония им вариант  може да се запознаете както следва:

1. Акценти по проект на бюджет за 2020 год. вижте тук.

2. Приложение 1 вижте тук

3. Приложение 2 вижте тук.

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню