Съобщение относно приключване на ремонтните дейности и влизане в експлоатация на пешеходната зона по ул. „Иван Вазов, отсечката от Градски исторически музей до пресечката с ул. „Ненка Павлова“

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ И ГОСТИ НА ГРАДА И ОБЩИНАТА,

                 Във връзка с приключване на ремонтните дейности и влизане в експлоатация на пешеходната зона по ул. „Иван Вазов, отсечката от Градски исторически музей до пресечката с ул. „Ненка Павлова“, Ви уведомяваме следното:

-     На свое заседание от 15.05.2019 г. Общинската комисия по безопасност на движението е разгледа подробно и взе решение за регулиране на движението в района около пешеходната зона на ул. „Иван Вазов“:

  • Забранява се влизането и движението на ППС в отсечката от музея до пресичането на ул. „Ив. Вазов“ с ул. „Н. Павлова“, освен автомобилите със специален режим.
  • Зареждането на Търговските обекти ще се осъществява, като МПС спират за минимално необходимото време в страничните на „Ив. Вазов“ улици, където е възможно.
  • Живущите в този район ще имат възможност да паркират в страничните улици, от страната на движение, както и на регламентираните места за паркиране в централната градска част.
  • При необходимост от доставка на дърва, строителни или други обемисти материали, живущите, с вход от ул. „Ив. Вазов“, си изваждат по определен ред, за датата, часът и превозното средство временен пропуск от общината.

                 Тези условия ще бъдат регламентирани в Наредбата за обществения ред, която ще бъде подложена на обществено обсъждане

Тетевен

bottom logo teteven new green

 

Актуално от Общински съвет

Отчети

Последно добавени

За региона

  Меню