Покана за публично обсъждане на проекта на бюджет за 2019 г. на Община Тетевен

Кметът на Община Тетевен – Д-р Мадлена Бояджиева

На основание чл.84, ал.6 от Закона за публичните финанси и в изпълнение на чл. 39 от  Наредбата за условията и реда за съставяне на тригодишната бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Тетевен

кани жителите на общината, представители на бизнеса, НПО и цялата общественост на 15 януари 2019 год./вторник/ от 16.00 часа в салона на Община Тетевен

НА

ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ

на проекта на бюджет за 2019 г. на Община Тетевен

Уважаеми съграждани,

Предстои приемането на бюджета на Община Тетевен за 2019 година.

Разработването и приемането на общинския бюджет са част от най-важните решения за по-нататъшното развитие на общината. Затова те трябва да се вземат с активното участие на всички граждани.

Очакваме Вашите мнения, препоръки и предложения за проектобюджет 2019 г. до 15,00 часа на 15.01.2019 г. в Информационен център на Общината или на електронен адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

За постъпилите становища и предложения от публичното обсъждане ще бъде съставен протокол, който ще се приложи като неразделна част от проекта на общинския бюджет при внасянето му за разглеждане от Общински съвет.

 

Акценти по проект на бюджет за 2019 г. вижте тук.

Приложение №1 вижте тук.

Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Тетевен

bottom logo teteven new green

 

Актуално от Общински съвет

Отчети

За региона

  Меню