Информация относно извършващо се асфалтиране на участък от Републикански път III-358

    Уважаеми съграждани,

   Във връзка с публикации и видеа, разпространени в национални и местни медии, както и в социалните мрежи, относно извършващо се асфалтиране на пътен участък с. Гложене – гр. Тетевен, част от Републиканската пътна мрежа, Ви информираме, че стопанисването, поддръжката и ремонтирането на този участък се осъществява от Държавна Агенция „Пътна инфраструктура“. Ремонтните дейности по въпросния участък са възложени на съответния изпълнител от Държавна Агенция „Пътна инфраструктура“, във връзка с което община Тетевен няма и не може да има каквито и да било контролни функции относно изпълнението му.

    Осъществяването на ремонта на Републикански път Гложене - Тетевен, който не е ремонтиран основно последните десетилетия, е част от програмата за развитие и управление на община Тетевен, заложена в началото на настоящия управленски мандат и в този смисъл стартирането и качественото му завършване е в полза на всички жители на община Тетевен, всички жители и гости на града и на курортно селище Рибарица.

    Община Тетевен приключи с асфалтирането на поверената й общинска пътна и улична мрежа, съгласно приетата Инвестиционна програма за 2018 г., на 30 ноември 2018 г.

Тетевен

bottom logo teteven new green

 

Актуално от Общински съвет

Отчети

За региона

  Меню