ОБЩИНА ТЕТЕВЕН ОРГАНИЗИРА МЛАДЕЖКА ТРУДОВА БОРСА СЪС ЗАВЪРШВАЩИТЕ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ МЛАДЕЖИ

Съгласно мерки за заетост и по-активно партньорство между бизнес- местна власт- училище, включени в Годишния план за младежта- 2018г. Община Тетевен организира съвместно с Дирекция Бюро по труда- Тетевен МЛАДЕЖКА ТРУДОВА БОРСА за завършващите средните училища в град Тетевен с работодатели от община Тетевен.

                БОРСАТА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 03.05.2018Г. ОТ 14:00 Ч. В ЗАСЕДАТЕЛНАТА ЗАЛА НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ, ОБЩИНА ТЕТЕВЕН, ПЛ. „САВА МЛАДЕНОВ“ №9 ,ЕТ.1.

                В срок до 30.04.2018г. всички работодатели от общината, които имат потребност от кадри, могат да заявят участие на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., тел. 0886 900 132.

                Директният контакт между завършващите средните учебни заведения и работодателите би спомогнал за повишаване информираността на младите хора за възможностите за професионална реализация, мерки за устойчива заетост, които работодателите предлагат, възможности за професионално развитие и допълнителна квалификация.

                Провеждането на младежка трудова борса е част от мерките, утвърдени от Консултативния съвет по местно икономическо развитие към Кмета на Община Тетевен, учреден на 02.04.2018г. с участието на представители на местния бизнес от различни сфери- производство, търговия, туризъм, земеделие, услуги.

               

Тетевен

bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Отчети

За региона

  Меню