СЪОБЩЕНИЕ за удължаване срока за обществени консултации по чл. 26 от Закона за нормативните актове по проект на Наредба за обема на животновъдната дейност и местата за отглеждане на селскостопански животни на територията на община Тетевен

Във връзка с приети допълнения и изменения в Закона за ветеринарно-медицинската дейност - ЗВМД /ДВ, бр. 17/23.02.2018 г./, влезли в сила по време на удължения срок за обществени консултации по Проект за Наредба за реда и условията при отглеждане на селскостопански животни на територията но община Тетевен и необходимостта от синхронизиране на текстове в обявения Проект с новоприети законови норми, удължаваме срока за обществени консултации по чл. 26, ал. 2 от Закона за нормативните актове с един месец, считано от 09.03.2018 г.

Съгласно чл. 133, ал. 1 от ЗВМД / нов, ДВ, бр. 17 от 23.02.2018 г. /се променя наименованието на наредбата, като същата става Наредба за обема на животновъдната дейност и местата за отглеждане на селскостопански животни на територията но община Тетевен. В настоящия Проект на Наредбата са допълнени и променени текстове, произтичащи от приетите законови промени в ЗВМД и прецизирани други, които са регламентирани в други местни нормативни актове.

Писмени становища, предложения, мнения и възражения относно изготвения Проект на Наредба за обема на животновъдната дейност и местата за отглеждане на селскостопански животни на територията но община Тетевен се приемат в Общински център за услуги и информация на гражданите в срок до 10.04.2018 г. или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Приложение: Проект на Наредба за обема на животновъдната дейност и местата за отглеждане на селскостопански животни на територията но община Тетевен

 

Тетевен

bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Отчети

За региона

  Меню