Покана за публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета на община Тетевен за 2016 г.

На основание чл. 140 ал.1 и ал.4  от Закона за публичните финанси, чл. 59 от Наредбата за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Тетевен на 09.08.2017 г. /сряда/  от 16,00 часа в салона на Община Тетевен, ще се проведе публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета на общината за 2016 година.

Водени от убеждението, че както разработването и приемането, така и отчитането на общинския бюджет трябва да бъдат с активното участие на цялата на общественост, Ви очакваме и се надяваме на дискусия.

Материалите по публичното обсъждане са  публикувани на интернет страницата на Община Тетевен.


Становища по годишния отчет за изпълнение и приключване на бюджета може да подавате  до 12,00 часа на 09 август 2017 година в Информационен център на Община Тетевен  или на електронен адрес:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  ;Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

Председател на Общински съвет Тетевен

                       Мария Стойчева

АКЦЕНТИ ОТЧЕТ 2016 Г.

Приложение №1-отчет приходи 2016 г.

Приложение № 2 - разходи по функции 2016 г.

Прилжнение № 3- отчет разходи по параграфи

Приложение № 4- инвестиционна програма 2016 г.

Приложение № 5- отчет текущи ремонти 2016 г.

Приложение №6- отчет на СЕС по проекти

Приложение № 7 - отчет СЕС по параграфи

Приложение № 8 - отчет на общинския дълг

 

 

 

 

 

Тетевен

Актуално от Общински съвет

Отчети

За региона

  Меню