Покана за публично обсъждане на проекта на бюджет за 2017 г. на Община Тетевен

Покана за публично обсъждане

 

Кметът на Община Тетевен – Д-р Мадлена Бояджиева

На основание чл.84, ал.2 от Закона за публичните финанси и в изпълнение на чл. 39 от  Наредбата за условията и реда за съставяне на тригодишната бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Тетевен

кани жителите на общината, представители на бизнеса, НПО и цялата общественост на 04.01.2017 год. от 16.00 часа в салона на Община Тетевен

 

НА

ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ

на  проекта на бюджет за 2017 г. на Община Тетевен

 

Уважаеми съграждани,

Предстои приемането на проектобюджета на Община Тетевен за 2017 година и по традиция това става след обществено обсъждане с местната общественост.

Водени от убеждението, че разработването и приемането на общинския бюджет са част от най-важните решения за бъдещето на общината,  те трябва да се вземат с активното участие на ВАС.

Очакваме Вашите мнения, препоръки и предложения за включване в Бюджет 2017 на Община Тетевен до 12,00 часа на 04.01.2017 г. в Информационен център на Общината или на електронен адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

 

Материали по проекта на бюджет  за 2017 г. -  вижте тук.

Тетевен

Актуално от Общински съвет

Отчети

За региона

  Меню