СДС няма да подкрепи антикризисната програма на правителството

СДССДС няма да подкрепи подготвяната в момента антикризисна програма на правителството, каза във Велико Търново лидерът на Съюза на демократичните сили Мартин Димитров. Тази антикризисна програма не може да запълни нито дупката в бюджета, нито пропуските в управлението на България от последните месеци и би било безотговорно да я подкрепим, аргументира се Димитров.
Според него един неуспех на тази програма, предлагана от кабинета, ще доведе до фалити на фирми и огромна безработица. По-скоро трябва да се намерят правилните решения и никой на никого да не се сърди, иначе цената ще бъде висока, коментира още синият лидер.

Нужни са последователни действия за излизане от икономическата криза и люшкането насам-натам трябва да спре. Паниката, която се всява у гражданите от колебаещите се политики, е много вредна, особено в условията на криза, добави Мартин Димитров. По думите му правителството може да бъде успешно, само ако започне и продължи реформите и каже ясно какво прави и защо го прави.

Председателят на СДС присъства във Велико Търново на среща с представители на сини организации от Северен централен регион.
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню