Д-р Мадлена Бояджиева: През последните месеци бяха извършени редица ремонтни дейности на общинската пътна инфраструктура в цялата община Featured

24 Авг 2023
98 times

Кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева, съобщи, че от началото на годината на територията на цялата община са извършени редица ремонтни дейности, свързани с пътната инфраструктура.

Както всяка година, така и тази, през последните месеци бяха извършени основни ремонти, частично и цялостно преасфалтиране, както и изкърпване на улици от общинската пътна инфраструктура в община Тетевен, подчерта д-р Бояджиева.

Тя посочи, че това е целенасочена и последователна политика, която се следва стриктно от нея и екипът й, както и това, че обновяването на инфраструктурата в общината е сред основните приоритети на местната власт и ще продължи да бъде такъв и занапред.

Кметът отбеляза, че в град Тетевен са преасфалтирани улиците "Трети март" и "Георги Кирков", а основен ремонт е извършен на ул. "Марин Урманов". Сред изкърпените участъци попадат улиците "Иван Томов", "Равни камък", "Боровец", "Скрибътна", "Вършец", ул. "Михал Койчев" и др.

Преасфалтирани са и улиците "Вежен" в с. Рибарица, "Рила" в с. Български извор, "Петко Найденов" и участък от ул. "Прогрес" в с. Гложене, "Първомайска" №1 - №6 и участъци от ул. "Опълченска" в с. Голям Извор, участък от общински път LOV 3120 в с. Малка Желязна и участък от ул. "Еделвайс" в с. Глогово.

Д-р Бояджиева допълни, че текущи ремонти са извършени на пътната настилка на улиците "Кракожабене" и "Голямото усое" в с. Голям Извор, ул. "Иглика", м. "Асен" в с. Гложене и на път LOV 1119 с. Български извор - с. Галата.

Асфалтирана е и ул. "Еделвайс" в с. Галата, а част от ул. "Иван Туйков" в с. Глогово е бетонирана. Частично преасфалтиране е извършено на общински път LOV 2115 „Десеткар“ – с. Дивчовото, каза още кметът.

 

Last modified on Четвъртък, 24 Август 2023 10:09
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню