Комисар Владимир Кацарски посети Тетевен за прощална среща с личния състав на местната пожарна Featured

30 Юни 2023
275 times

Днес комисар инж. Владимир Кацарски – директор на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ - гр. Ловеч, посети гр. Тетевен за прощална среща с личния състав на Районната пожарна служба. Срещата е по повод скорошното пенсиониране на инж. Кацарски, което идва след 37 години в професията и 24 години на поста регионален ръководител.

Зам.-кметът на Община Тетевен – Борис Врабевски бе сред присъстващите на мероприятието и връчи на комисаря поздравителен адрес и плакет от името на кмета на Общината – д-р Мадлена Бояджиева. Знакът на признание е по случай 60-годишнината, която г-н Кацарски ще навърши след броени дни и предстоящото му пенсиониране.

За спомен от целия екип на пожарната в Тетевен началникът на службата инж. Николай Христов му подари почетен плакет с признание и благодарност за приноса в развитието и просперитета на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ - гр. Тетевен. Инж. Кацарски получи още стара пожарникарска каска и специално изработена торта.

Огнеборците от своя страна получиха снимка на г-н Кацарски с мото „Дошло е време…“ и с благодарност за съвместния всеотдаен, достоен, честен и професионален труд в полза на обществото. Комисарят беше изпратен с традиционното пожарникарско къпане с пожелание за здраве и късмет.

Last modified on Петък, 30 Юни 2023 12:59
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню