В град Тетевен се проведе VII-то издание на фестивала „Здравей, здраве“ Featured

02 Май 2023
96 times

От 29 до 30 април 2023г. за 7-ми път в гр. Тетевен се проведе фестивалът „Здравей, Здраве“. Мотото на събитието тази година бе „Възходът на България – Децата и човекът на бъдещето“. Фестивалът се организира от Организационен съвет – Тетевен, Фондация „Идеа Вита“ – София, с подкрепата на Община Тетевен и читалище „Съгласие 1969“ – Тетевен.

Тази година, преди откриването на мероприятието, бе организирано шествие на участниците, което завърши на пл. „Сава Младенов“. Там бе представено и осветено знамето на „Здравей, здраве“ – Тетевен. Сред присъстващите бе и кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева, която малко по-късно поздрави участниците и присъстващите на форума, като отбеляза, че днес, когато все повече хора се обръщат към здравословния начин на живот и към духовното, интересът към това събитие става все по-голям.

Фестивалът премина с разнообразна програма, която включваше – паневритмия и през двата дни, лекции, практики, концерт, прожекция на филм, дискусии, туристически поход и базар.

Каузата на фестивала „Здравей, Здраве“ е да популяризира здравословния начин на живот във всичките му аспекти: физически, емоционален, ментален и духовен, както и да стимулира използването на здравословни стоки и услуги.

Last modified on Вторник, 02 Май 2023 11:36
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню