Д-р Мадлена Бояджиева откри среща за обмен на инициативи и добри практики между на ученическите съвети в средните училища в Тетевен Featured

31 Мар 2023
245 times

На 30 март в гр. Тетевен, вила “Арборетум“, се проведе среща на ученическите съвети в средните училища на града за обмен на инициативи и добри практики. Събитието е част от изпълнението на Общински план за младежта за 2023 г. на Община Тетевен и стратегически приоритет 4 - Развитие и утвърждаване на младежката работа в национален мащаб.

Срещата бе открита от кмета на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева, която поздрави присъстващите и отбеляза, че е изключително радостна, когато активни и амбициозни млади хора се събират заедно, за да обменят опит, идеи и полезни практики.

Идеята на днешната среща е да бъде създаден добър контакт и ползотворно партньорство между всички Вас, каза д-р Бояджиева и подчерта, че в лицето на Община Тетевен те могат да открият доверен партньор за бъдещи проекти и инициативи.

Провокирайте се с интересни идеи и въпроси, свързани с Вашето ежедневие в училище - какво бихте искали да промените, подобрите или развиете в друга насока. Открийте сходствата между Вас, изградете мостовете и сами ще видите колко добре може да си партнирате и колко неща може да научите едни от други, каза още кметът.

В срещата се включиха ученическите съвети от НПГГСД „Сава Младенов“, ПГ по СЕУ и СУ “Г. Бенковски“. Те представиха своята работа по различни проекти и събития. Бяха обсъдени и редица теми, свързани с работата на ученическите съвети, както и такива за предстоящи инициативи. Участие взе и кметът на с. Голям извор – Илиян Маринов. Той разказа подробности около кметската работа - какви отговорности носи тя, какви са основните дейности и кои са ключовите фактори при управлението на поверения му пост.

Във форума участваше и собственикът на вила “Арборетум“ - Георги Димитров, които сподели интересни идеи с младите хора.

Last modified on Петък, 31 Март 2023 10:56
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню