Д-р Мадлена Бояджиева запали светлините на коледната елха в Тетевен Featured

05 Дек 2022
307 times

На 5 декември на пл. „Сава Младенов“ в гр. Тетевен грейна коледната елха, което символично постави началото на коледните и новогодишни празници в общината.
Поводът, който ни събира тук, е повече от ясен. Днес ние слагаме началото на едни от най-прекрасните празници от календара – Коледа и Нова година. Най-сърдечно искам да пожелая на всички Вас – мир, спокойствие, много усмивки, радост и по-добри дни. Това каза кметът на Община Тетевен – д-р Бояджиева към събралите се.
Нека предстоящите празници бъдат изпълнени с много настроение, вяра и надежда за по-добро бъдеще и никога да не преставаме да вярваме в чудото на Рождеството и в светлото начало на всяка нова година, добави още кметът.
Програмата на събитието включваше мюзикъла „Kоледно сияние“ – празничен спектакъл с невероятно магическо и пиротехническо шоу, включващ коледни песни, вълшебства и фокуси със светлини. Участие взеха коледният елф Бърборио, Щърколан – ледена статуя на кокили, която разпръскваше сняг, ледената кралица Алфелла Кроелла, коледният вълшебник и разбира се, самият Дядо Коледа.
Краят на програмата бе сложен с най-очаквания момент за вечерта – запалването на светлините на коледната елха, което бе сторено от кмета на Тетевен - д-р Бояджиева. Целият площад бе огрян от светлините на елхата, както и от тези на празничната заря.
На събитието присъстваха още зам.-кметовете - Борис Врабевски, Тони Стоев и Красимир Красимиров, председателят на ОбС – Тетевен - Мария Стойчева, общински съветници и жители от цялата община.

Last modified on Понеделник, 05 Декември 2022 20:24
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню