Поздравителен адрес от д-р Мадлена Бояджиева по случай 15 септември Featured

15 Сеп 2022
162 times

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

15-ти септември е - първият учебен ден, денят, в който лицата са огрени от празнично настроение, а вратите на училищата се отварят, за да приветстват малки и големи към чудния свят на знанието и науката. Днешният празник събира в себе си стремежа към просвещението и духовността, той е символ на новото начало, изпълнено с очаквания и вяра в бъдещето.

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

Възпитавайте в учениците добро, помагайте им да изградят своята ценностна система, откривайте пред тях нови възможности, страст и дръзновение да следват мечтите си. Чрез Вашият професионализъм, благородство и всеотдайност Вие давате на бъдещото поколение увереността и силата да вървят напред и да постигат целите си с решителност. Подкрепяйте ги, споделяйте техните успехи и загуби, преживявайте техните вълнения и поощрявайте тяхното любопитство. Извървете заедно с тях пътя към израстването и превръщането им в знаещи и мислещи хора. Бъдете за тях пример, упора и вдъхновение, защото да бъдеш учител е не просто мисия, а призвание!

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

Някои от Вас ще прекрачат прага на училището за първи път, ще създадат нови приятелства и ще открият силата на знанието. Други ще се изправят пред нови предизвикателства и ще продължат своя устрем по пътя към реализирането на целите си. Преди всичко уважавайте своите родители и учители, които Ви помагат да се изградите и да се превърнете в достойни граждани на България. Винаги вярвайте в себе си и помнете, че знанието ни дава силата да променяме света!

Нека новата учебна година бъде успешна и ползотворна!

На добър час и честит първи учебен ден!

Last modified on Четвъртък, 15 Септември 2022 05:45
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню