Поздравителен адрес от д-р Мадлена Бояджиева по случай Седмицата на гората Featured

04 Апр 2022
228 times

УВАЖАЕМИ СЛУЖИТЕЛИ В СИСТЕМАТА НА ГОРИТЕ,

Най-сърдечно Ви поздравявам по повод професионалния Ви празник - „Седмица на гората“, който тази година е под мотото „АЗ ?ГОРАТА!“. През тази седмица, ние отдаваме заслуженото внимание и уважение към всички Вас – пазители на гората. Вашата отговорна задача, изисква всеотдайност, трудолюбие, грижа и най-важното – обич към природата и нейните богатства.

Вашият празник има богата история и традиции, които ни показват, че трябва да обръщаме внимание на нашата природа през цялата година, защото една седмица е твърде кратък период, за да поправим това, което причиняваме на околната среда ежедневно. Дейностите и усилията, които полагате, свързани с опазването на природата, получават все по-голяма подкрепа от цялото общество, защото всички ние осъзнаваме все повече, че грижата за гората е мъдра инвестиция за бъдещите поколения.

Пожелавам Ви много здраве, дълголетие, лично щастие и професионални успехи в изключително важната Ви и отговорна работа! Вярвам, че заедно ще съумеем да запазим и предадем на идните поколения любовта към природата и грижата за зеленото богатство на България!

 

Честит празник!

 

С уважение:

Д-р Мадлена Бояджиева

КМЕТ НА ОБЩИНА ТЕТЕВЕН

Last modified on Понеделник, 04 Април 2022 12:04
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню