Д-р Мадлена Бояджиева бе гост в село Голям извор по случай Международния ден на възрастните хора Featured

01 Окт 2021
208 times

Кметът на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева бе гост в с. Голям извор по покана на местния Пенсионерски клуб по случа 1 октомври – Ден на възрастните хора. Д-р Бояджиева поздрави събралите се като им пожела здраве, дълголетие и спокойни старини, изпълнени с внимание, уважение и подкрепа, след което връчи поздравителен адрес и цветя на председателя на Пенсионерския клуб в селото. На празника бе и кметът на Голям извор – Илиян Маринов.

През изминатия път дотук вие сте натрупали мъдрост, научили сте се да цените красивото в живота, неговите дарове и възможности. От висотата на годините днес Вие предавате научените житейски уроци на младите – щедро и всеотдайно, за да се превърнат те в достойни и почтени хора като Вас, каза кметът.

Тя добави, че златната възраст, в която се намират, неизменно е съпроводена от безценни моменти на радост и щастие.

Нека винаги да сте заобиколени от любими хора, с които да ги споделяте. Запазете вярата си в по-доброто бъдеще, творете красота и бъдете вдъхновители за поколенията след Вас, завърши д-р Бояджиева.

Поздравителни адреси от кмета на общината по случай празника бяха изпратени и до останалите пенсионерски клубове в община Тетевен.

 

Last modified on Петък, 01 Октомври 2021 13:33
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню