Д-р Мадлена Бояджиева награди Изабела и Енчо Янкови за постигнати високи резултати в областта на спорта Featured

08 Дек 2020
405 times

Кметът на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева награди двама от изявените спортисти в града, а именно Изабела и Енчо Янкови. Наградите – грамоти и еднократна финансова помощ, бяха връчени за постигнати високи резултати в областта на спорта, след постъпило искане, заседание и Решение на 5-членна комисия.

Преди връчването на наградите бе обсъдено провелото се за първи път в Тетевен състезание от Детските Даунхил Серии, където своите сили премериха около 100 състезатели от цяла България. Коментира се и възможността подобно състезание да се проведе в Тетевен и догодина, като д-р Бояджиева подчерта, че отново ще бъде оказано съдействие и подкрепа за неговото реализиране, като ще бъде включено и в Спортния календар на Община Тетевен за 2021 година.  

Тази година Енчо Янков бе класиран на трето място на Държавен шампионат ДЛОШ 2020, гр. Бургас, в спорта колоездене, дисциплина спускане. Неговата сестра - Изабела Янкова, се класира на първо място в Държавен шампионат ДЛОШ 2020 в гр. Чепеларе.

На награждаването присъстваха - зам.-кметът Красимир Красимиров и гл. експерт „Спорт, интеграция и младежки дейности“ – Димчо Диков.

 

Last modified on Вторник, 08 Декември 2020 11:56
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню