Д-р Мадлена Бояджиева с награда от националния конкурс ,,Кмет на годината 2020“ Featured

30 Окт 2020
502 times

Кметът на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева бе отличена за ,,Кмет на годината 2020“ в раздел ,,Средна община“, категория ,,Спорт и младежки политики“. Наградата бе връчена от министъра на младежта и спорта Красен Кралев. Конкурсът се организира от Портала на българските общини Kmeta.bg

В раздел "Малка община" в същата категория, наградата получи кметът на Долна Баня Владимир Джамбазов, а в раздел "Голяма община" – кметът на Варна Иван Портних.

,,За да останат младите хора и да се развиват, те трябва да имат условията за това. Акцентът при нас е детско-юношеският спорт. Тази награда е обща за всички граждани на Тетевен. Благодаря на всички, които отново ни гласуваха доверие и оцениха работата ни! Благодаря и на екипа на Общинска администрация, с които неуморно работим за бъдещето на нашата община!“ – сподели д-р Бояджиева по време на церемонията.

През 2016 г. кметът на Тетевен бе удостоен с наградата "Кмет на годината" в категория "Природа за бъдещите поколения“, раздел „Средна община“.

Last modified on Петък, 30 Октомври 2020 20:56
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню