Проведе се показно занятие за реда и действията на Групата за оповестяване и доставяне на запас в община Тетевен Featured

17 Юни 2020
242 times

На 16 юни в салона на НПГГСД "Сава Младенов" – гр. Тетевен експертът в офиса за военен отчет в община Тетевен, цивилен служител Тихомир Павлов, проведе занятие на тема: Действия при изпълнение на задълженията от личния състав на групата за оповестяване и доставяне на запас от общината при оповестяване и доставяне на запасни и техника-запас, като част от сбора на началника на Военно окръжие I степен – Плевен.

Организатор на събитието бе Военно окръжие – Ловеч, а сред присъстващите бяха д-р Мадлена Бояджиева - кмет на Община Тетевен, Борис Врабевски - зам.-кмет на Община Тетевен, зам.-началникът на Централно военно окръжие - полковник Павлин Велков, началникът на Военно окръжие I степен – Плевен - полковник Иван Иванов, началникът на Военно окръжие II степен – Ловеч - подполковник Красимир Костов, началниците на военни окръжия - Враца, Монтана, Видин, офицери и цивилни служители.

В занятието взе участие личният състав на Групата за оповестяване и доставяне на запас от общината, които са служители на общинската администрация. Занятието получи висока оценка от полковник Велков, който изрази своята благодарност към кмета на общината, госпожа Бояджиева, за съвместната работа.

 

Last modified on Сряда, 17 Юни 2020 05:20
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Отчети

За региона

  Меню