В община Тетевен бяха раздадени коледни подаръци за децата, лишени от родителски грижи и децата със специални образователни потребности Featured

18 Дек 2019
696 times

В салона на община Тетевен, както всяка година, бяха раздадени коледни подаръци за децата, лишени от родителски грижи и децата със специални образователни потребности. Това не е първата проява на съпричастност от страна на Общинска администрация, Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и Комисията за детето към Община Тетевен. Ежегодно те организират различни инициативи за всички деца и работят съвместно с директори на детски градини, училища, социални институции.

По този повод д-р Мадлена Бояджиева – Кмет на Община Тетевен, връчи лично подаръците за децата, както и благодарствени адреси на всички директори на детски градини, училища, ДЦЛУ и ЦОП:

,,В навечерието на най-светлите празници, искам да Ви благодаря за съвместната и ползотворна работа през годината. Вече четвърта година ние работим ръка за ръка, стремейки се да подобрим стандарта на живот на нашите деца. Пожелавам Ви здраве и благоденствие и нека Новата 2020-та година Ви донесе само щастливи мигове, поводи за гордост и нови добри дела!“.

Last modified on Сряда, 18 Декември 2019 09:32
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню