Изложбата на деца от ЦГ „Васил Левски“ по повод празника на град Тетевен украси фоайето на Община Тетевен Featured

31 Окт 2019
383 times

На 30 октомври2019 г. фоайето на Община Тетевен бе празнично украсено, благодарение на своеобразна изложба на художествени творби под надслов „Моят роден град“. Прекрасните рисунки са съвместно творчество на 22 деца от група „Сладуранчета“ при Детска градина „Васил Левски“ – гр. Тетевен и техните родители.

Ръководителите на групата – Татяна Данкова и Христина Цанова споделиха, че инициативата се осъществява по повод 1 ноември – Празника на гр. Тетевен и цели да предизвика чувство на принадлежност и обич към родния град у малчуганите, като същевременно провокира родителите да погледнат с нови очи към любимия Тетевен и да извършват различни дейности заедно със своите деца.

22-те рисунки ще останат в сградата на Община Тетевен до 10 ноември, където впоследствие ще бъдат изложени творбите от Художествения пленер с ателиета на тема "Цветен Портрет". В него ще вземат участие ученици от НУ „Хаджи Генчо“ и Център за подкрепа и личностно развитие – гр. Тетевен. Събитието ще се проведе на 1,2,3 и 9 ноември като организатор е Вила „Червен“, съвместно с Община Тетевен и НЧ „Съгласие 1869“ – гр. Тетевен.

Last modified on Четвъртък, 31 Октомври 2019 07:22
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню