Поздравителен адрес по случай Деня на българската община Featured

11 Окт 2019
452 times

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

УВАЖАЕМИ СЛУЖИТЕЛИ НА ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ,

За мен е удоволствие да Ви поздравя по случай Деня на българската община – 12 октомври!

137 години ни делят от публикуването в Държавен вестник на първия Закон за общините и градското управление, израз на вярата и упованието на гражданите в грижовно и компетентно управление на обществените дела от отговорни общински политици и образовани служители на народа, които ще посветят знанията и труда си в управлението на своите общини.

Съвремието изправя всички нас пред хиляди предизвикателства, пред ежедневното решаване на проблемите на общината, пред непрестанната работа за стабилното бъдеще. Благодаря на всички служители на Общинска администрация, за всеотдайността и неуморния труд, за отговорността, с която подхождате, за усилията, които полагате, за да можем всички ние, изпълнявайки отговорната си обществена роля, да отговорим на очакванията на гражданите, за да изпълним своя дълг.

Вярвам, че усилията на всички вас ще намират достойна оценка в очите на гражданите на Нашата община, които помнят и признават направеното! Можем да се гордеем с постигнатите до днес резултати в обслужването на гражданите, в работата по подобряване на инфраструктурата,  в реализирането на мащабни проекти и привличането на инвеститори, в активността ни за развитието на културата, здравеопазването, младежките дейности, туризма и спорта, в предоставянето на по-качествени социални услуги. Убеден съм, че няма да спрем да се развиваме и подобряваме, защото всички ние, работещи за и в полза на хората, осъзнаваме нашата висока отговорност.

Благодаря на всички Вас, гражданите на община Тетевен, за успешното взаимодействие с общинската администрация, за проявеното търпение, за обективността и критиката, защото само с диалог, заедно, можем да градим нашето общо бъдеще, отстоявайки правото на гражданите да имат по-високи стандарти и качество на живот и уповавайки се на върховенството на закона!    

Честит празник!

Борис Врабевски

ЗА Кмет на Община Тетевен

Last modified on Петък, 11 Октомври 2019 10:35
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню