Кметът на Община Тетевен лично поздрави безстрашните тетевенски пожарникари по време на празничния водосвет по случай професионалния им празник Featured

14 Сеп 2019
404 times

На Кръстовден бе отслужен водосвет за здраве на служителите на Районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението” – Тетевен и техните семейства, по случай професионалния им празник.

Д-р Мадлена Бояджиева – Кмет на Община Тетевен, бе гост на празника и лично поздрави всички служители за ползотворната им съвместна работа през годините: ,,Благодаря Ви за пълното себеотдаване и за усилията, които полагате. С мъжество и всеотдайност изпълнявате своя граждански и професионален дълг, който е достоен за уважение и признание! С неуморен труд се грижите за спокойствието и здравето на гражданите на община Тетевен!“. Д-р Бояджиева пожела здраве, късмет и благоденствие на всички бивши и настоящи служители на РС ПБЗН – Тетевен, както и на техните семейства.

След водосвета всички гости имаха възможността да разгледат новооткритата експозиция, изпълнена с богатата история на пожарното дело в община Тетевен. По време на “Седмицата на пожарната безопасност” бяха обявени “Дни на отворените врати” и се проведоха занятия с противопожарните автомобили в детската ясла и детските градини в града, като бяха изнесени беседи на противопожарна тематика на място.

Да си пожарникар е равносилно на себеотрицание – да умееш съзнателно да поставиш себе си в условия, в които друг не би могъл да се справи, с едничката цел да бъдеш полезен именно на другия!

Last modified on Събота, 14 Септември 2019 11:20
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню