Общински турнир по футбол за деца се проведе в село Галата Featured

03 Май 2019
300 times

На 3 май 2019 г. в с. Галата се проведе Общински турнир по футбол за деца от 5 до 7 клас, в който се включиха ученици от 4 отбора на ОУ „Георги Бенковски“ – с. Галата и по един отбор от ОУ „Христо Ботев“ – с. Глогово и ОУ „Васил Априлов“ – с. Градежница. Събитието за поредна година бе част от програмата на Традиционния годишен събор на с. Галата, а организатор на турнира бе Севин Боранов, с подкрепата на Община Тетевен.

След оспорвани двубои и зрелищни изпълнения на дузпи пред повече от 300 зрители, победител и носител на Купата на Кмета на Община Тетевен – Д-р Мадлена Бояджиева - заслужено стана първият отбор на домакините от ОУ „Г. Бенковски“ – с. Галата. С второто място се поздрави отборът на ОУ „Хр. Ботев“ – с. Глогово, а трети в подреждането стана вторият отбор от ОУ „Г. Бенковски“.

Шампионът на турнира получи своето отличие лично от патрона на спортния празник – д-р Бояджиева, а вторият и третият отличил се отбор бяха наградени от Зам.-кмета на Община Тетевен – Свилен Русинов. Отборите получиха освен купи и грамоти, и футболни топки.

На 5 май от 14:00 ч. във връзка с Традиционния събор ще се проведе още и турнир по борба в памет на Пенчо Шутев.

Last modified on Петък, 03 Май 2019 17:25
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

bottom logo teteven new green

 

Актуално от Общински съвет

Отчети

За региона

  Меню