Кметът на Община Тетевен и председателят на Общинския съвет бяха гости на тържества по случай празника 8-ми март Featured

08 Мар 2019
559 times

На международния ден на жената – 8-ми март, кметът на Община Тетевен и председателят на ОбС бяха гости на тържествата в селата Черни Вит и Голям извор.

Специален гост на тържеството в село Черни Вит бе д-р Мадлена Бояджиева – Кмет на Община Тетевен, която благодари за поканата и отправи своите поздрави:

,,Жената е чудо, създадено от Бог. Днес е 8-ми март – денят на жената, денят на майката, която ражда живот. Неслучайно този празник е в началото на пролетта, защото природата се събужда за нов живот. Тогава когато навсякъде става красиво. Пожелавам Ви от сърце да запазите красотата си, независимо от възрастта. Скъпи дами, желая здраве на Вас и на Вашите близки! Честит осми март!“.

Г-жа Мария Стойчева – председател на ОбС Тетевен, уважи празника като гостува в село Голям извор. Тя също поднесе своите поздрави.

Тържествата преминаха под съпровода на хубава българска музика и хора, като дамите наистина доказаха, че възрастта не е от значение, когато духът, който носят е млад.

Програмите бяха организирани от кметствата и пенсионерските клубове. За всички имаше по едно цвете – символ за уважение и обич към жената.

Last modified on Петък, 08 Март 2019 12:48
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

bottom logo teteven new green

 

Актуално от Общински съвет

Отчети

За региона

  Меню