Община Тетевен взе участие в 36-ата Международна туристическа борса “Ваканция & СПА Експо - 2019” в София Featured

22 Фев 2019
277 times

За 23-та поредна година Община Тетевен участва в 36-ата Международна туристическа борса “Ваканция & СПА Експо - 2019” в София. Най-значимата международна проява в областта на туризма в България се проведе от 14 до 16 февруари в Интер експо център - София.

Информация за Община Тетевен бе предоставена на щанда на Тур клуб „РеМарк“. Бяха разпространени рекламни и информационни материали за Тетевен и региона. Те включваха брошури и дипляни с подробна информация за хотели, къщи и стаи за гости, високопланински хижи, туристически маршрути и екопътеки, културно-исторически забележителности и традиционни събития, както и най-новите туристически атракции. За първи път сред посетителите на изложението беше разпространен новия луксозен каталог „Открий Тетевен“.

“Ваканция & СПА Експо“ е най-големият и престижен форум в туризма у нас и един от най-авторитетните на Балканите, който в рамките на три дни привлича вниманието на хиляди професионалисти и посетители. Тази година са се представили над 380 туристически компании от 25 държави от Европа, Азия, Африка, Америка. Традиционно борсата се провежда под патронажа на Министерството на туризма.

През 2019 г. Община Тетевен планира да се присъедини към организацията за управление на Старопланински туристически район. Членството в тази регионална структура ще осигури още една възможност за популяризиране на туристическия потенциал на община Тетевен като се използва финансиране по ОП „Иновации и конкурентоспособност“ чрез Министерството на туризма.

Last modified on Петък, 22 Февруари 2019 14:06
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

bottom logo teteven new green

 

Актуално от Общински съвет

Отчети

За региона

  Меню