Поздравителен адрес от д-р Мадлена Бояджиева - Кмет на Община Тетевен, по случай Коледните и Новогодишните празници Featured

23 Дек 2018
846 times

   Уважаеми съграждани,

   На прага сме на 2019 година - изпълнени с надежда и очакване за сбъдване на плановете ни, за съпричастност, за разбиране и разбирателство между всички нас.

  Живеем в нелеки времена. Времена, в които на съмнение се подлагат ценностите, вярата в устоите, в традициите. Най-важното е всички ние да си дадем сметка и да разберем кои са истинските, стойностните неща, които ни карат да сме горди. Които ни карат да изпитваме чувство на задоволство от това, което сме успели да постигнем. Които ни спасяват като хора. Които ни правят по-добри, по-сетивни, по-човечни.

   На прага на новата година има една вечер, от която тръгват точно тези ценности и точно тази вяра. На Бъдни вечер ние сядаме на масата заедно с нашето семейство – смирени, изпълнени с вяра в устоите. Разчупваме парчето хляб и прочитаме молитвата към Бог. Поглеждаме назад, за да превъртим лентата как е изминала годината. С възходи и с падения, с тъжни и радостни моменти. С мисъл, че следващата ще е по–добра, по–успешна.

   На тази вечер, всички ние се молим за едно – за здраве и късмет! Няма значение кои сме, каква е професията ни, млади ли сме, стари ли сме. Ние в тази вечер, всички заедно, сме едни и същи. Няма цвят, няма различия, няма негативни мисли. В този свещен за християнския свят момент се обръщам към Вас с пожелание за много топлина и хармония, желая Ви да се насладите на домашния уют, обградени от всички любими за Вас хора. Вярвам във всеки един от Вас и знам, че заедно ще продължим да градим по-добрия облик и бъдеще на Тетевен. Искам да Ви благодаря, защото измина една трудна година, в която заедно показахме, че в Тетевен могат да се случват положителни неща, че можем да градим, а не да рушим!

   Нека Господ да пази нашия красив град и достойните хора, които живеят в него!

   Уважаеми съграждани,

   Желая Ви здраве, щастие и благодат през Новата 2019 година! Нека бъдем благодарни на всичко, което имаме и с добра мисъл, с надежда и вяра в позитивното начало, да посрещнем 2019 година!

   Весели празници!

   Щастлива и успешна 2019 година!

   С уважение:

   Д-р Мадлена Бояджиева

   КМЕТ НА ОБЩИНА ТЕТЕВЕН

Last modified on Неделя, 23 Декември 2018 19:32
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

bottom logo teteven new green

 

Актуално от Общински съвет

Отчети

За региона

  Меню